Cristian Ene: Adrian Mititelu a făcut să sufere fotbalul din Craiova

Stire scrisa de Redactia Novanews la data 11.10.2011
Vizite: 1206
Cristian Ene: Adrian Mititelu a făcut să sufere fotbalul din Craiova

Excluderea provizorie a clubului de fotbal Universitatea Craiova a revenit luni în actualitate, în cadrul unei conferinţe de presă, la Casa Fotbalului, acolo unde reprezentantul grupării oltene, vicepreşedintele Vlad Roşca, nu a fost lăsat să îşi spună punctul de vedere.

 

Conferinţa de presă a fost organizată de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Oficialii FRF şi LPF au prezentat, cu această ocazie, motivele excluderii clubului Universitatea Craiova, informează Agerpres.

 

La puţine momente de la debutul întâlnirii cu jurnaliştii, în sală a intrat Vlad Roşca, vicepreşedintele grupării din Bănie. Acesta a primit permisiunea de a rămâne la conferinţa de presă, fără a avea însă dreptul să îşi spună opinia, ori să pună întrebări.

 

La conferinţă au participat: Adalbert Kassai, secretar general al FRF, Valentin Alexandru, secretarul general al LPF Adrian Stângaciu, consilier juridic al FRF, Cristian Ene, avocat LPF, Cătălin Ciubotă, avocat LPF şi Claudiu Popa, consilier juridic LPF.

Reprezentanţii FRF şi LPF au demonstrat că Adrian Mititelu a adus grave prejudicii fotbalului oltean şi suporterilor acestei formaţii. Ei au precizat că gruparea olteană nu a respectat obligaţiile care îi reveneau din statutul federaţiei române de specialitate.

 

Adrian Stângaciu a precizat că întregul caz al Universităţii Craiova a plecat de la un litigiu de muncă, între club şi antrenorul Victor Piţurcă.

 

Cristian Ene a spus: ''Adrian Mititelu a făcut să sufere fotbalul din Craiova. El a avut un prost management şi trebuie să plătească datoriile. Sancţiunea este dură, dar corectă şi legală''.

 

Cătălin Ciubotă a precizat că au fost constituite două societăţi, prima în 2002 - SC FCU Craiova SA - care a obţinut dreptul de afiliere, şi alta în 2006 - SC Fotbal Club U Craiova SA, care nu avea acest drept. La data de 30.06.2011, prima societate avea datorii la buget de 112.693 lei, iar a doua 9.612.530 lei.

 

Vlad Roşca a împărţit, la finalul conferinţei de presă, jurnaliştilor prezenţi dosare cu poziţia grupării Universitatea Craiova. În acest moment, au fost chemaţi reprezentanţii firmei de pază să îl scoată din sală pe Roşca, dar acesta a plecat singur, cu câteva secunde înainte de evacuare.

 

După conferinţa de presă, în afara Casei Fotbalului, Vlad Roşca a expus, la rândul său, câteva argumente, prin care acuză conducerile FRF şi LPF că au exclus, pe nedrept, clubul Universitatea Craiova, din sistemul competiţional românesc.

Cristian, Ene, Adrian, Mititelu, fotbal, Craiova, frf, lpf, campionat, etapa

V-a plăcut articolul?

Articole similare

Mihai Marinescu vrea să reprezinte România în Formula 1 Mihai Marinescu vrea să reprezinte România în Formula 1 România a terminat la egalitate meciul cu Belarus România a terminat la egalitate meciul cu Belarus Naţionala de fotbal a României va juca marţi cu selecţionata Albaniei Naţionala de fotbal a României va juca marţi cu selecţionata Albaniei
Kenyanul Tekla Metafeira Getu a câştigat maratonul de la Bucureşti Kenyanul Tekla Metafeira Getu a câştigat maratonul de la Bucureşti Campionatul Mondial de gimnastică, evoluţiile românilor Campionatul Mondial de gimnastică, evoluţiile românilor Victor Piţurcă: Nu putem câştiga toate meciurile Victor Piţurcă: Nu putem câştiga toate meciurile

Comentarii

Nume:
Email:
Comentariu:
Cod securitate:
 
 
Stiri, Stiri online, Terorism, Criminalitate, Piraterie, Crima, Amenintare nucleara, Furturi